Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Brøndby

1 - 250 m2 kontorhotel, kontor, klinik i Brøndby til leje

Kontorhotel/kontor i Brøndby

Kontor, klinik, showroom, fællesskab...

Kontorhotellet indeholder nyistandsatte lyse cellekontorer, hall med venteområde til gæster, køkken, fælles kantine med frokostordning, mødelokale, elevator, gratis p-pladser, overvågning etc.

Motorring 3 og Holbækmotorvejen på 4 min. og København centrum på bare 15 min. Yderligere holder bus 300S lige uden for døren og Glostrup Station inden for 3 min.

Kontorhotellet ligger ved Brøndby torv med massere af specialbutikker og afgrænset af Sdr. Ringvej, Park Allé og Kirkebjerg Allé. I nærområdet sker p.t. en forvandling, hvor der bl.a. er etableret et lokalcenter med dagligvareforretning, box butikker, fastfood, fitnessworld m.v.

Ejendommen har i dag flere lejere boende bl.a. Censor A/S, Clubpeople, Dansk Firma Revision, Jansson Kommunikation etc. og man skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne.

Som en del af Væxthuset kontorhotelkæde får man b.l.a. gratis adgang til mødelokaler, fri parkering i hele DK og i Væxthuset Sverige afdelinger.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på kontakt@vxh.dk for at booke en fremvisning.