Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Glostrup

10 - 50 m2 kontorfællesskab i Glostrup til leje

Områdets måske billigste kontorer, 21 – 71 m2, i kontorfællesskab i hyggelige omgivelser

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter i området bag Nordre Ringvej, og kun få minutter fra af- og tilkørsel til motorvejen.

Lejemålet:
Man kommer ind til lejemålet via et fælles glasindgangsparti med de nuværende lejere i kælder og stueplan. Ejendommen består af 6 erhvervslejemål i stueplan, alle sammen udlejet, og med kontorfællesskabet ligger på 1. salen. Foruden eget aflukkede kontor, så byder kontorfællesskabet på følgende faciliteter: herre- og dametoiletter, tekøkken med tilhørende frokoststue, brusebad og to fuldt møblerede mødelokaler.

I forbindelse med leje af kontorer, er det også muligt at leje lagerplads efter behov. Lagerlokalerne er på nuværende tidspunkt lejet ud, men skulle kommende lejer i fremtiden have ønske om lager, ville dette kunne lade sig gøre, efterhånden som de måtte blive ledige. Lokalerne udgør fra 8-216 m2, og er beliggende i kælderen under bygningen.

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 100 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster.

Foran ejendommen stopper Bus 149, som hvert 20. minut kører mellem Glostrup St. og Albertslund St.

Ydermere bliver der etableret en Letbane Station ca. 250 meter fra lejemålet, som forventeligt vil gå i drift i år 2025. Letbanen vil i rush hour have afgang hvert 5. minut, og stopper 29 gange mellem Lyngby og Ishøj. Øvrige tidsrum vil den gå hvert 10. minut.