Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Albertslund

10 - 150 m2 kontorfællesskab i Albertslund til leje

BUCH BUSINESS CENTER - det moderne kontorfællesskab

Lyse og rummelige kontorlokaler på 2. sal. Mulighed for at kombinere op til 4 kontorer ved siden af hinanden.

Området:
Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm.

Herstedvang 10-14 blev bygget i årene 1987 og flere af ejendommens kontorlejemål gennemgik i 2018 en totalrenovering med moderne glasløsninger og grå/sorte gulvtæpper. Ejendommen er samlet på 20.013 m² og huser mere end 40 forskellige lejere, blandt andet Zimmer Biomet Denmark, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl.

Ejendommen har yderst præsentable indgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og med frokost fra Meyers, samt fuldt møblerede mødelokaler, som lejerne efter aftale kan gøre brug af.

Lejemålet:
Lejemålene er beliggende på ejendommens 1. og 2. sal, og fremstår super flot og præsentabelt for gæster og medarbejdere, med glasdøre, sortnistrede tæppefliser, LED-belysning og fuldt møblerede mødelokaler. På gangen er der ligeledes fælles tekøkkener og toiletter.

Til opgangen er der en person-/vareelevator (1.000 kg.)

Parkerings- og trafikforhold:
Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster – heraf 8 med ladestandere.

Der går ligeledes Bus 143 få hu...