Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i København K

10 - 1300 m2 kontorfællesskab i København K til leje

Velkommen til SOHO - ikke et helt almindeligt kontorfællesskab.

I hjertet af pulserende København - på Klosterstræde, ligger kontorfællesskabet SOHO. På vores charmerende tre etager og forhus huser vi 100+ beboere, hvis kompetencer spænder bredt fra konsulentydelser til innovative, online teknik løsninger. Stilen er moderne og eksklusiv, men stadig med en åben og kollegial tilgang. Vi tilbyder både lukkede og åbne pladser, og vores kontorer kan rumme virksomheder på 2-8 personer. Skulle din virksomhed få vokseværk, er vi fleksible og meget løsningsorienteret, og vi finder altid en god løsning.

SOHO er kendt for at skabe et arbejdsrum ud over det sædvanelige, og hvor entreprenante sjæle kan finde de rigtige redskaber og skabe stærke fællesskaber, og vi tror på, at unikke og spændende omgivelser bidrager til at skabe netop de rammer for vores beboere, der er udslagsgivende for succes og et fantastisk arbejdsliv.