Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Fredericia

10 - 300 m2 kontorhotel, kontor, klinik i Fredericia til leje

Kontor, klinik, kontorhotel, showroom i Fredericia

Kontor, klinik, showroom, fællesskab...
Væxthuset kontorhoteller byder velkommen til en Perle, centralt beliggende i Fredericia.

Stor parkeringsplads ved ejendommens.
Kontorhotellet indeholder hall med venteområde til gæster, lyse cellekontorer, køkken med spiseplads, mødelokale. Omklædningsrum i kælderen med bad., gratis p-pladser, overvågning etc.

I nærheden af Væxthuset kontorhotel byder Frederica b.l.a. på messerhaller, havneområde, cafe, spiseområder, indkøbscentre Supercharger til el- biler og ikke mindst har Fredericia udviklet sig til at blive Jyllands navle m.h.t. logistik og infrastruktur.

Fredericia blev i 2020 kåret som en af Danmarks mest innovative handelsbyer, og Fredericia har visionen om at erhvervslivet fremstår som attraktivt erhvervsaktiv samt med oplivende muligheder for virksomhedsetablering og udvikling. Siden 2020 er antallet af arbejdspladser i kommunen vækstet med 6.3%.

Væxthuset kontorhotel ligger midt i et fint boligområde centralt i Fredericia, med 800 m til Fredericia Station, og tæt ved den nye bydel ”Kanalbyen” der ligger direkte ud til lillebælt.

Som en del af Væxthuset kontorhotelkæde får man b.l.a. gratis adgang til mødelokaler, fri parkering i hele DK og i Væxthuset Sverige afdelinger.

Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på kontakt@vxh.dk for at booke en fremvisning.