Findkontorfaellesskab.dk

Dette site er skabt af Lokaleportalen.dk, som er Danmarks største portal for erhvervslokaler. Send en mail til vip@lokaleportalen.dk eller ring på 25238710, hvis du vil udleje dine lokaler hurtigt.

Kontorfællesskab til leje i Roskilde

10 - 1000 m2 kontor, kontorfællesskab, lager i Roskilde til leje

Indus21 - Roskildes største kontorfællesskab

Indus21 er Roskildes største kontorfællesskab. Hvadenten du har behov for dit eget kontor, en flyverplads eller blot et virtuelt kontor - så bliver du en del af et stort lokalnetværk. Vi har 35 virksomheder tilknyttet vores hyggelige kontormiljø.
Vi går meget op i gennemsigtighed, fleksibilitet samt en interesse for vores lejere og deres udvikling. Derudover er vi dynamiske og garanterer konkurrencedygtig husleje. Vores allerstørste styrke ligger i den direkte kommunikation mellem bygningens ejere og vores lejerne - hos os er der ingen mellemmænd. Det er sådan, vi sikrer et serviceniveau på højeste plan og kan blive ved med at optimere rammerne for din virksomhed.

Hos Indus21 kommer der ingen meromkostninger. Huslejen dækker alle de services, som huset nu tilbyder.

Det indebærer bl.a.:
- lækker kaffeordning,
- parkering,
- high speed fibernet / WiFi,
- gratis events,
- fri benyttelse af møde- og konferencelokaler,
- rengøring

... og vi dækker naturligvis varmeregningen, skulle det blive en kold vinter.

Tilknyttet vores 4000 m2 store ejendom er 55 gratis parkeringspladser, hvilket gør vore kontorer let tilgængelige for virksomheder og klinikker, der skal have kursister, patienter og andre besøgende. Indus21 er placeret i Roskilde, tæt ved indfaldsvej.

Kontakt os på tlf. 20 66 04 53 eller på info@Indus21.dk Vi byder dig velkommen til en rundvisning i bygningen og en god kop ka...